Kategorier
Azure Employment

PASCO hälsar Beatrice välkommen

Den 22 augusti 2022 började Beatrice Bordignon arbeta hos PASCO, något som vi är väldigt glada över.

Beatrice är en energisk italienare som numera bor i Stockholm och som alltid älskat logiskt tänkande och problemlösning. Efter många år med studier inom lingvistik upptäckte Beatrice att det i stället var språken inom programmeringens Värld som lockade mer. Programmeringen är något som alltid funnits närvarande i hennes familj, men det var alltså inte förrän på senare tid som Beatrice insåg att det var det hon ville syssla med.

Beatrice kommer närmast ifrån en utbildning hos </salt> där hon gick igenom en intensiv period med studier för att bli en duktig fullstackutvecklare. Studierna innehöll allt man ska behöva för att kunna skapa bra och moderna lösningar både på klientsidan och backend-sidan. Beatrice pluggade backend med C# och frontend med javascript.

Efter utbildningen så har Beatrice fokuserat på att lägga ytterligare kunskap till sin portfölj som ligger i linje med vad PASCO vill erbjuda sina kunder. Beatrice har fördjupat sig inom det paraply som Azure utgör och har även skaffat sig kunskaper i Bicep, vilket PASCO i stort har lagt ned mycket tid på för att man ser att det är framtiden inom Azure DevOps.

This website uses cookies. We only use it to handle your labugage preferences. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.